Útmutatás az utánpótlás-adatrögzítéshez

Útmutatás a sportszervezetek E-ügyintézői és a rendszerben kóddal ellátott nevelőedzők számára az MKSZ Back-Office oldalával kapcsolatos regisztrációról. 

Az MKSZ Back–Office oldalára történő belépést követően, a mellékelt prezentáció útmutatása szerint, minden sportszervezet, intézmény E-ügyintézője fel tudja tölteni összes utánpótlás-csapatát a felületre. Amennyiben ez sikeres lesz, ezt követően a sportszervezetek utánpótlás-csapatainak edzői fel tudják tölteni játékosaikat a rendszerből, szintén azok kódjaik alapján. Természetesen az új gyerekeket, előbb regisztrálni kell, miként az új edzőket is.

Első lépésben, a belépést követően rá kell keresni a 32 számú programra, vagyis az UTÁNPÓTLÁS NEVELÉS KONCEPCIÓ felületére. A mellékelt prezentáció abban segít, hogyan lehet lépésenként feltölteni az adatokat. 
Jelenleg a rendszer teljes körű feltöltése folyamatban van, hiszen szükséges megvárni a Gyermekbajnokságok 2017. augusztus 18-i nevezési határidejét. A hónap végén, minden megyei szakfelügyelő értesíteni fogja az érintett sportszervezeteket a további lépésekről.

adatrögzítés utánpótlás koncepció

2017. augusztus 09.