Get Adobe Flash player

Információ

Zala Megyei Kézilabda Szövetség

Cím: 8900 Zalaegerszeg Bíró Márton u. 37/A

Szövetségi fogadónap:
minden szerdán 15,00-18,00 óráig

Telefonos egyeztetés szükséges!

Tel.: +36-20-462-5750

e-mail: zalavb@gmail.com
zmksz01@gmail.com

Számlázási cím:
Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése
8900 Zalaegerszeg Bíró Márton u. 37/A
Számlaszám: OTP 11749008-20119980
Adószám: 19272777-2-20

2020. augusztus 1-től változások az MKSZ bizottságaiban és szervezetében

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének határozata értelmében 2020. augusztus 1-től az MKSZ Szakmai- és Versenybizottságát Juhász István, az Utánpótlás Albizottságot Rosta István vezeti, utóbbi ezzel együtt a Szakmai- és Versenybizottság tagja lesz. Gyömörey Istvánt az Utánpótlás Albizottság, Gulyás István férfi szövetségi kapitányt az Edzői Albizottság tagjának választotta az Elnökség. Zsiga Gyula a tervek szerint a korábbinál szélesebb fejlesztési feladatokat lát el. A döntések okairól és az MKSZ szervezetbeli változásairól Novák András, a szövetség operatív igazgatója számolt be. 

– Célunk, hogy a szövetség szervezete igazodjon az aktuális feladatokhoz, ezért változásokról döntött az Elnökség. Zsiga Gyulának az utánpótlás felértékelődött területén komoly szerepe van az általa megalkotott képzési koncepció megvalósítása és az utánpótlás-válogatottak menedzselése kapcsán, ráadásul az utóbbi években komoly sikereket értünk el a fiatalok között nemzetközi kitekintésben is – mondta el Novák András. – Éppen ezért azzal a tervvel állunk az Elnökség elé, hogy az MKSZ-iroda szervezetileg is átalakulhasson, így Zsiga Gyula vezetésével létrejönne az utánpótlás-fejlesztési igazgatóság. Aktuálissá vált ugyanis a szakmai igazgatói feladat újrafogalmazása, hiszen a felnőtt válogatottak munkáját, szakmai stábját az alelnökök, azaz Pálinger Katalin és Nagy László, valamint elnökségi megbízottként Kirsner Erika felügyelik továbbra is.

Novák András a Szakmai- és Versenybizottság változása kapcsán kiemelte: – Augusztus 1-jétől Juhász István vezeti a testületet, amelynek gyakorlati feladatai mellett hangsúlyossá válik koncepcionális, stratégia-tervező feladata, a kisiskolás kézilabdázástól a sportág felsőoktatásban való szerepén és jelenlétén át a versenyrendszerekig.

(Forrás:MKSZ)

Zala Megyei Kézilabda Szövetség 2021 ® Facebook: Zala Megyei Kézilabda Szövetség