Get Adobe Flash player

Információ

Zala Megyei Kézilabda Szövetség

Cím: 8900 Zalaegerszeg Bíró Márton u. 37/A

Szövetségi fogadónap:
minden szerdán 15,00-18,00 óráig

Telefonos egyeztetés szükséges!

Tel.: +36-20-462-5750

e-mail: zalavb@gmail.com
zmksz01@gmail.com

Számlázási cím:
Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése
8900 Zalaegerszeg Bíró Márton u. 37/A
Számlaszám: OTP 11749008-20119980
Adószám: 19272777-2-20

Fizetési sapka-szabályzatot vezetett be az MKSZ

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének határozata alapján – a sportágban első alkalommal – 2020. június 1-jei hatállyal bevezetésre került a fizetési sapka szabályzat, azaz a hivatásos utánpótlás korú sportolók és az amatőr játékosok részére a sportszervezetek részéről fizethető munkabérek vagy megbízási díjak és egyéb juttatások összegéről szóló szabályozás. 

Az új rendszer tehát az utánpótláskorú és az amatőr sportolók juttatásait szabályozza. A dokumentumot teljes konszenzus mellett az NB I-es Kézilabda Liga és az Amatőr Kézilabda Tanács is elfogadta és támogatta, a rendszer kidolgozása is az NB I-es klubok és az amatőr kézilabdázók bevonásával történt.

A szabályozás figyelembe veszi a sportolók előmenetelét, teljesítményét (pl. korosztályos vagy felnőtt válogatottban, európai kupamérkőzéseken való szereplés stb.) és a kiemelt akadémiai képzés sajátosságait, míg az amatőröknél éves juttatási plafont határoz meg.

A szabályzat értelmében a sportszervezeteknek adminisztratív kötelezettégeknek kell eleget tenniük, míg az MKSZ ellenőrzi a szabályzat betartását és szükség esetén fegyelmi eljárást indíthat.

A teljes szabályzat letölthető a mellékelt fájlból.

Fizetési sapka szabályzat

(Forrás:MKSZ)

Zala Megyei Kézilabda Szövetség 2021 ® Facebook: Zala Megyei Kézilabda Szövetség