Get Adobe Flash player

Információ

Zala Megyei Kézilabda Szövetség

Cím: 8900 Zalaegerszeg Bíró Márton u. 37/A

Szövetségi fogadónap:
minden szerdán 15,00-18,00 óráig

Telefonos egyeztetés szükséges!

Tel.: +36-20-462-5750

e-mail: zalavb@gmail.com
zmksz01@gmail.com

Számlázási cím:
Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése
8900 Zalaegerszeg Bíró Márton u. 37/A
Számlaszám: OTP 11749008-20119980
Adószám: 19272777-2-20

Zala Megye Kártya!

zala-megyekartya

Zala Megye Kártya része a megyénknek!

Az ország egyik legnagyobb kedvezményadó hálózatát hoztuk létre. Jelenleg 1997 elfogadóhely közül választhat. Ezeken a helyeken akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhat megyekártyájával.

A Hűségkártya programunkat újragondoltuk, azért, hogy előfizetőinket így jutalmazzuk egy-két éves, vagy akár több évtizedes együttműködésükért. Célunk, hogy létrehozzuk az ország egyik legnagyobb kedvezménykártya hálózatát úgy, hogy előfizetőink, akár 100.000 Ft-ot is megtakaríthatnak egy év alatt a mindennapi vásárlásaik során, legyen az üzemanyag, vagy akár élelmiszer.

Eddig elfogadóhelyeink száma kibővül és akár extra szolgáltatásokat és/ vagy extra kedvezményeket is igénybe vehetnek a Zala megye kártya tulajdonosok. A Megyekártya névre szól, másra át nem ruházható, érvényességi ideje egy év. A kártya a Pannon Lapok Társasága teljes terjesztési területén belül (Zala, Vas, Veszprém, Fejér megyékben) felhasználható. Az érvényesség lejártakor lapunk munkatársai automatikusan megújítják azt, amennyiben a jogosultsági feltételek továbbra is fennállnak. A névre szóló kártyát minden esetben a kézbesítő viszi ki a jogosultakhoz.

A megyekártya program keretében a kártyabirtokosok számos kedvezményhez juthatnak, számtalan helyen: árengedmény a programban részt vevő partnerek által meghatározott áru vásárlásakor, illetve szolgáltatás-igénybevételkor, kedvezményes hirdetésfeladás ügyfélszolgálati irodáinkban. A Zala megye kártya elfogadóhelyeink között megtalálhatók többek között:

– benzinkutak,

– élelmiszerboltok,

– pékségek,

– gyógyszertárak,

– elektronikai, számítástechnikai üzletek,

– éttermek,

– húsboltok.

Az elfogadóhelyekről, partnereinkről ezen internetes honlapon, az “Elfogadóhelyek listája” menüponton keresztül tájékoztatjuk Önöket, melyek a kártya érvényességi ideje alatt is folyamatosan bővülnek. Ugyanitt megtalálják a megyekártya programban részt vevő partnereink pontos nevét, címét, és az általuk kínált kedvezmény mértékét. Ezen kívül az időszakosan megjelenő Megyekártya Magazinból is tájékozódhatnak az érintettek, A honlap alján található GY.I.K. (Gyakran Ismételt Kérdések) menüpontban könnyedén választ kaphat a programmal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

A kártya használata praktikus és kényelmes. Önnek nem kell mást tennie, csupán felmutatnia, jelezvén, hogy szeretné igénybe venni az üzlet által meghirdetett és kínált kedvezményt. Érdemes tehát mindig magánál tartania megyekártyáját, mert 2013. áprilisától jelentős összeget takaríthat meg a családi költségvetés számára. A Zala megye kártya használatával nem csak az előfizetési díjat spórolhatja meg, de annál lényegesebben többet is.

Ennek az összegnek kiszámolására vegye igénybe kalkulátorunkat.

Miért válassza a Zala megye kártya?

Mert folyamatosan bővülő szolgáltatás és termékkörökkel szeretnénk minden felhasználó igényét kielégíteni a mindennapi élet alapvető termékeitől a luxusszolgáltatásokig, mindezt úgy, hogy a kisebb településeken élő kártyatulajdonosok is ugyanúgy igénybe tudják venni kedvezményeinket, mint a nagyvárosokban lakók.

Mert a régió legnagyobb kedvezményadó hálózatát mi biztosítjuk. Itt a legkisebb boltoktól a legnagyobb áruházakig megtalálhatja a Ön számára legközelebb eső partnert.

Mert megyekártyájával akár 100.000 Ft-ot is spórolhat, nem beleszámítva a alkalmi akcióinkkal. Kalkulátorunkkal kiszámolhatja, hogy mennyit tud spórolni az üzemanyagon, vagy a mindennapos költéseiből. Napi, heti akcióink között az extra akcióinkat tekintheti meg. Illetve kiemelt partnereink között olyan kedvezményes partnereket találhat, amelynél minimum 20% kedvezményt vehet igénybe vásárlásai során vagy kedvezményét legalább 5 helyen igénybe veheti.

Mert az ÖN igényeihez igazítjuk kedvezményhálózatunkat, így ha valami olyan helyen szeretne Megyekártyájával vásárolni, ahol még nem tud, akkor legyen kedves, jelezze felénk és mi megkeressük az adott vállalkozást!

Hogyan juthat megyekártyához?

Megyekártya tulajdonos kívánok lenni

Csatlakozzon Ön is a Zala megye kártya tulajdonosok táborához egyéves Zala megye kártya előfizetéssel!

Amennyiben már előfizetőnk, de az előfizetés időtartama nem éri el az egy évet (havi, negyedéves, féléves előfizetése van), most meghosszabbíthatja előfizetését, így Ön is Zala megye kártya tulajdonos lehet! Kattintson ide!

Amennyiben még nem előfizetőnk, most előfizethet, kattintson ide!

Ezen kívül Önnek személyes előfizetésre is megvan a lehetősége ügyfélszolgálati irodáinkban.

Jó böngészést kívánunk!

A Megyekártya program csapata

(forrás:Zala Megye Kártya)

Comments are closed.

Zala Megyei Kézilabda Szövetség 2021 ® Facebook: Zala Megyei Kézilabda Szövetség